MOKYTIS NIEKADA NEVĖLU

Neseniai, sveiko gyvenimo būdo propaguotojas ir pats ekologiškai švarius grūdus auginantis, ūkininkas Juozas Klioris, Naujamiesčio naminės duonos kepėjas pakvietė į mokymus apie mokslo ir inovacijų panaudojimą grūdų produktų gamyboje.

Mokymuose dalyvavo penkios naujamiestietės, kurios nusprendė pasimokyti Kauno technikos universiteto maisto instituto organizuojamuose mokymuose.


Ypač moteris domino raugo, plikinio, tešlos ruošimas, kepimo technologijos, produktų vertinimo kriterijai, higieninės sąlygos.


Iš mokymų Linkaučiuose moterys grįžo patenkintos, nusprendusios, kad mokytis niekada nevėlu.

BIC informacija

Besimokant kyla klausimų

gruodžio 2018
PATKPŠS
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Paskutiniai straipsniai