MOKYTIS NIEKADA NEVĖLU

Neseniai, sveiko gyvenimo būdo propaguotojas ir pats ekologiškai švarius grūdus auginantis, ūkininkas Juozas Klioris, Naujamiesčio naminės duonos kepėjas pakvietė į mokymus apie mokslo ir inovacijų panaudojimą grūdų produktų gamyboje.

Mokymuose dalyvavo penkios naujamiestietės, kurios nusprendė pasimokyti Kauno technikos universiteto maisto instituto organizuojamuose mokymuose.


Ypač moteris domino raugo, plikinio, tešlos ruošimas, kepimo technologijos, produktų vertinimo kriterijai, higieninės sąlygos.


Iš mokymų Linkaučiuose moterys grįžo patenkintos, nusprendusios, kad mokytis niekada nevėlu.

BIC informacija

Besimokant kyla klausimų

vasario 2019
PATKPŠS
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Paskutiniai straipsniai